30 juli 2010

International Magic Day

I morgon är det en väldigt speciell dag för oss Harry Potter-nördar, det är international magic day och det gäller helt enkelt att klä ut sig trollkarl/häxa alternativt klä ut sig till en trollkarl/häxa som försöker passa in i mugglarsamhället.

För att vara helt ärlig så är det här nog en sådan sak som är lättast att göra i grupp, men vi får se om jag vågar ta på mig något galet för bussresan hem till Söderåkra i morgon. Kanske jag kör på mina pyjamasbyxor och kavaj, även om jag inte vet ifall det är tillräckligt knasigt.

Jobbar ju första halvan av dagen, tror inte det blir så uppskattat om man försöker spexa till det där. Eller så är det bara jag som har otroligt dåligt självförtroende och bryr mig på tok för mycket vad andra ska tycka. Men visst är man inte lite frestad att önska alla mugglare en trevlig dag som den?

//Sannie

2 kommentarer:

Viggo sa...

Jag har helt glömt bort det här >.< Jag får leka mugglare :roll

Christian Mechler sa...

Hej!

Jag heter Christian och kontaktar dig på uppdrag av Disney XD. Skulle vilja komma i kontakt med dig för att diskutera ett samarbetet jag tror du skulle vara intresserad av. Skicka mig gärna ett mail på Christian@prontocommunication.se så kan vi talas vid med där.

Vänligen
Christian

Pronto för Disney XD