8 juli 2010

Torsdag!

Hade nog svårt att sova i natt, vaknade vid 02.00 och gladdes åt att jag fortfarande hade sex timmar kvar att sova. Somnade om, men drömde värsta skumma drömmen och vaknade av att jag frös vid 05.30. Täcket var nere på golvet och jag tog upp det igen, då följde en spindel med som jag såg när jag rättade till täcket. Spindlen åkte snabbt ner på golvet och blev mos, sen somnade jag om och gladdes åt att jag fortfarande hade timmar kvar att sova. Väcktes av alarmet vid 8.00, blev inte alls glad över att jag var tvungen att stiga upp och sov till 08.45 istället.

Jobbade från 10.00 till 17.15 idag och det har varit en ganska lugn dag rent kassamässigt. Annars var jag ovanligt social och pratade sönder kunderna, men de flesta gillar ju bara det. Dagens bästa var ett äldre par (70+). Jag skulle ge ut 500 kr och det blev en diskussion att hon gärna ville ha fem hundralappar.
Hon: Såklart skulle jag inte tacka nej till sex
Han med en glimten i ögat: Nej, vem tackar nej till sex!
Ni kan gissa vem som hade riktigt svårt att hålla sig för skratt.

Dock fick jag en dos av de allra värsta kunderna, sådana där som är otydliga och strular till det för sig och så får man skiten sen. Hon var såklart arg, men jag tänkte att jag skulle rådfråga en av dem permanenta innan hon blev förbannad och skulle få lust att dunka mitt huvud i rullbandet. Uppenbarligen brukar hon strula till det, och är ökänd för att ställa till med en scen när hon handlar. Så tur att jag gick och frågade om hjälp så de följde med ut, kändes som hon hade lite mer respekt mot de som är där året runt. Hade hon börjat skrika på mig så hade jag varit säker på att jag börjat gråta, det var ju i slutet av dagen och sju timmar i kassan är mer krävande än vad man tror.

Nu har i alla fall hela dagen gått, tiden kommer rinna i väg och snart är det väl dags att sova igen för att stiga upp och jobba vid 08.30. På Lördag får jag i alla fall sovmorgon!

//Sannie

Inga kommentarer: