27 maj 2010

VimsVims

Jag är nog den enda människan som verkligen kan springa vilse på internet, kanske ett tecken på att man inte borde sitta här så mycket man gör.

Igår fyllde i alla fall min syster Linski 21 år och på mejlen har hon fått en fin novell, som jag hoppas hon tycker är helt okej! För att vara helt ärlig så är den så snuskig att jag inte vågade läsa igenom den själv innan jag skickade. Men det blir säkert bra, även om knappt kommer ihåg vad jag skrev.

En lite rolig sak hände idag när jag hämtade in posten. Jag brukar driva med reklamen som kommer hit, ibland innan jag ens fattat vad det är... Så jag höhö *börja läsa högt* "Hej! Kul att du har sökt till Linköpings universitet... Jag bara Woooow, nu börjar de hända grejer äntligen försöker de övertala mig att komma dit... Fastän jag har ju så gott som bestämt mig. Fick faktiskt mycket svar av det lilla kortet jag fick, så nu kan jag andas ut eftersom jag vet på ett ungefär när skolan börja så det kommer inte krocka alls med ev. SHirl som jag förövrigt måste börja planera. *Sparkar på mig själv*

Men idag ska jag faktiskt vara social, ska hem till farmor vid 15.00 tiden och dricka kaffe och sedan ska jag åka till Kalmar och se när Anti uppträder! WOHO! Det kommer bli roligt, dessutom kanske det botar min vimsighet om jag får komma bort lite. Eller så blir det bara värre.

*påminna sig själv att kolla morsdagspresent* mweep... att tänka är jobbigt.

//Sannie

2 kommentarer:

Veronica sa...

Jag och min syster kom precis hem efter morsdags shopping. Vi köpte lite smått och gott till henne. Hoppas du hittar något till din (:

Viggo sa...

Grattis till att få veta mer om skolan, nu kan du njuta fullt ut av SHirlet :D *Gosar*