19 maj 2010

Jag flyttar!

Inlägget innehåller väldigt omlämpligt språk, men folk med spindelfobi förstår hur hela kroppen skaka och hjärtat bankar trots att den är så liten.

Vid 23.00 tänkte jag, nä nu måste jag sova... Vad händer då! Jo jag får ju så klart syn på en spindel! Den sitter inte lägligt så man snabbt kan döda den och sedan glömma allt vad spindlar heter. Nej idioten sitter precis i springan till gaderoben så den kan gömma sig ännu mer om man misslyckas med mordet! Tror ni den är dum då? Nej, den jävlen är smart, tänkte lite senare när jag suttit och gjort annat ett tag så passar vi på att ta en promenad. Såklart tar jag en promenad samtidigt och båda blev blixtstilla, jag svär på att vi tittade på varandra! Sen sticker han tillbaka till sitt gömställe.

Tror ni det tar slut där? NEJ! Jag tänker, jag rensar golvet omkring, så den inte kan smita in bland mina kläder och sen så får jag väl vänta ut det... Någon gång borde den ju få för sig att checka läget... Vet ni vad som händer då? MRS ÄNNU STÖRRE SPINDEL får för sig att ut och vandra på väggen andra sidan dörren, min första tanke är att rummet kryllar av dessa äckliga hemska krypande djur. Bullshit att de hjälper till på rummet, jag klarar de mesta kryp förutom spindlar! Jag lyckades i alla fall döda MRS ÄNNU STÖRRE, så liket sitter fastklibbat på en Halens tidning.

Min plan nu? Vänta ut den jävlen, eller vänta tills familjen vaknar så jag kan dra fram dammsugare och suga bort den jävlen! Vad gör jag om jag lyckas döda den innan? När den är död tänker jag sova ut på övervåningen, sen flyttar jag från det här rummet. Jag börjar packa direkt, sen så tänker jag byta rum med min lillebror. Han kan få min säng, mitt skrivbord, rubbet, jag kommer inte sova en natt till här. Jag vet att det finns spindlar där med, men här finns det fler eftersom det är källarvåning. Varför väntar jag ut den? Tänk om den försvinner och överaskar mig när jag ska rensar ut rummet?//Sannie

1 kommentar:

Viggo sa...

Jag förstår precis hur du känner men du är modigare än mig som dödar dem när du har chansen, jag bara skriker och springer därifrån om det går :P Äcklig bild btw, jag kan SE den, huvva >.<