25 maj 2010

R.I.P Paul Grey

Det var på högstadiet jag började lyssna på SlipKnoT och sedan dess har det varit ett av mina favoritband. Alltså ett band man vetat massa onödig fakta om, ett band man fått en sådan där lustig relation till. Jag fick ett sms tidigare idag och det stod kort och enkelt "Paul Grey dog igår". Jag tror seriöst mitt hjärta stannade en sekund, men jag ville såklart inte tro på det. Ändå måste man dubbelkolla på internet och sen går det upp för en... En av grundarna till SlipKnoT är död, helt plötsligt var inte bandet SlipKnoT längre. Jag har aldrig varit med om att bli så förkrossad över att en musiker dött, men jag satt seriöst och skakade. Så idag har varit allmänt seg och jag har varit gråtfärdig hela dagen, vilket säkert många tycker är fånigt men jag kan bara säga att jag känner mig helt tom.

Jag är dessutom väldigt besviken på mig själv som inte tog chansen att se SlipKnoT förra året när de var på metaltown. Jag kommer aldrig få chansen att se SlipKnot som SlipKnoT, trots min väntan i sex år. Jag är inte ens säker på att själva SlipKnoT kommer överleva det här, dels så har det varit hotat om splittring tidigare och nu när de förlorat en så viktig medlem så ser man inget direkt ljus i det hela.

Så det sista, jag bryr mig faktiskt inte om vad som egentligen hände eller hur det gick till. Det gör inte Paul Grey till en mindre bra musiker.

R.I.P

//Sannie

1 kommentar:

Veronica sa...

Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera när jag fick reda på det. Jag vet fortfarande inte hur jag ska reagera riktigt.

Men jag blev inte förkrossad, kanske borde jag ha blivigt det? Men jag har å andra sidan inte lyssnat på dem på flera år.

Jag känner för hans vänner och familj!