21 jan. 2010

Djurplågeri

Jag är förbannad, och jag får ångest och mår illa varje gång jag ser på tv att människor har så lite respekt mot djur. Idag fortsatte de visa bilder på grisar som trängs på en liten yta, och redan när de är kultingar SÅGAR de bort knorren på dem! De tar bort tänder! Jag mår illa.

Sen vargjakten, tittade på ett debattprogram om det igår och att folk ens vågar dyka upp och säga att det är en BRA och KONTROLLERAD jakt. Bullshit. Redan första dagen på jakten kunde tvn visa klipp på en kille som åkte runt och kollade upp skadeskjutna vargar, som jägarna inte orkat följa efter!

Alltså jag är så trött på hur människor ska bestämma och resonera. Jag menar de som vill skjuta av vargar pga inavel, kan ju lika gärna skjuta av några från kungafamiljen då. Blä jag är så jävla förbannad.

//Sannie

2 kommentarer:

Veronica sa...

Jag håller verkligen med dig! Det är helt sjukt (och synd) att människor inte kan behandla djur precis som människor. De är levande varelser, precis som vi!!

Viggo sa...

Heja Sanna! *håller med* Det är lite roligt att du tar upp kungafamiljen på slutet då kungen själv vill göra vargjakt lagligt :P *gos*