1 juli 2009

Lite händer i alla fall

Idag har det hänt en hel del grejer, fast det började förstås inte fören jag åkt iväg till jobbet. En av de första sakerna jag gör är att vurpa på en hal fläck och får känna på känslan att flyga. Asgarv från mig och de andra i kassorna såklart. Härligt eftersom jag inte gjorde illa mig utan landade som ett riktigt stuntman proffs.

Sedan mindre roliga saker, satt i kassan när en pojke kommer inrusande och berättar för sin pappa att hans syskon börjat blöda och det kom blod från både näsa och mun. Jag blir som precis blir avbytt i kassan springer ut och möter pappan som bär på sin lilla dotter som har blod i hela ansiktet och blod på klänningen. Jag säger till att de kan följa med ut till personalrummet, samtidigt så kommer en rusch med människor så jag får lämna dem ensama i personalrummet. Trodde de skulle bli sura på mig för förra året fick jag skäll när jag lämna en person som gjort illa sig där. Men sen kom jag på att tjejen som gett mig skäll slutat så den här gången fick jag beröm istället.

Sedan var det en annan som har något emot kakan dammsugare som medföljer aftonbladet, och jag älskar den kakan. Men hon började snacka om att jag skulle föräta mig och det skulle komma kaka ur öronen på mig. Jag har ätit en under tiden jag jobbat där, grejt.

Men efter jobbet så åkte jag till en av tjejerna jag jobbar med och grillade lite, det var mysigt och i morgon så är jag ledig och då kommer familjen vilket är toppen. Sedan på kvällen så blir det hamnpuben med ICA Crew.

//Sanna

1 kommentar:

maddie sa...

Du är så duktig så sannie :) Vad hade hänt med de som blödde undrar man ju?

(btw, tack för kommentaren på bloggen :) vi pratar om det på torsdag hoppas vi ^^)