12 juni 2009

Regn

Sitter hemma hos Viggos morfar där vi bor under tiden jag är i Västerås, vi sitter vid köksbordet med varsin dator och varsin filt runt axlarna. Det är mysigt. Det regnar utanför, så om det blir någon utgång i kväll som vi planerat vet vi inte riktigt. Annars så växlar min sinnestämmning från topp till botten, ibland så känns allt neutralt. Men det gör ändå ont att se honom logga in på msn, fast jag har inte heller lust att plocka bort honom för han är ändå en vän som jag så småning om kan prata normalt med.

Men det känns ändå att allt kommer bli bra igen, och det känns inte lika hopplöst som det gjorde första dagen då jag hade lust att bara gå och gräva ner mig. Jag har ändå ett liv vid sidan om den här gången, och jag har faktiskt koll på vad jag ska göra och jag har min egna planera för bara mig att falla tillbaka på.

På Onsdag nästa vecka så bär det av till Öland och sommarjobbet, förmodligen ska jag jobba midsommar och dagen efter. Sen kommer det schema och då har jag fullt upp. Sedan kommer jag ha Madde där uppe vilket är skönt, vi ska ha jättemysigt massor med gånger under sommaren. Sen så får vi hoppas att mitt internet funkar så jag kan rollspela och skriva annat. Tex. en bok som Viggo och jag börjat med. Sedan så ska jag försöka bli mer aktiv med min blogg. Men vi får se hur det går med det.

Imorgon är det ett år sedan jag åt godis, om jag äter något i morgon får vi se men jag kommer i alla fall känna mig mer fri att äta godis om jag vill för nu har jag i alla fall klarat året. Det är faktiskt riktigt häftigt att jag lyckas med det. Sedan så brukar jag ha sommaruppehåll utan glass, kakor och godis. Det är för att jag inte ska slösa min jobbpengar på onödiga saker.

//Sannie

1 kommentar:

Maddie sa...

Vi kommer ha härligt roligt tror jag :) Du och jag Sannie! :) Du och jag! Jag ska visa dig mitt andra hem och alla ställen som mitt hjärta klappar lite extra för :)