31 mars 2010

Jobb, Jobb, Jobb

I natt hade jag och Viggo högläsning och vi läste hela 115 sidor av Lustens Lagar. Ville egentligen läsa mer, men det var nog bra att vi bestämde oss för sova vid 05.00.

Blev väckt av pappa som ringde vid ett-tiden, och jag var den första som fick veta att han fått sommarjobb på Swebus. Är så jäkla glad för hans skull! För över ett år sedan var han på gränsen att varslas, och nu är han utbildad busschaufför med sommarjobb. Jag är helt ärligt imponerad! Dessutom blir det ju extra roligt om han får köra mellan Kalmar-Sthlm, eller i sommar om han får köra mellan Kalmar-Byxelkrok.

Byxelkrok är ju där jag sommarjobbar på Öland. Ringde till ICA och boendet idag, vilket gjorde mig glad. Min chef sa att han tänkt ringa mig om jag inte hade hört av mig, eftersom han gärna vill ha samma personal (vilket betyder att vi är en awesome personal). Så runt midsommar blir det jobb igen. Ringde ju även boendet, och han jag hyr av blev glad över att jag skulle komma tillbaka. Det blir samma rum i år, men den här gången slipper jag flytta ut en vecka under högsäsongen.

Det var underbart att bo hos Maddie på sommaren, men att behöva jobba alla jobbiga pass en vecka och sitt på jobbet en timma innan det började och en timma efter var för jobbigt. Hade det inte varit för att jag bodde just hos Maddie, så skulle jag förmodligen stressat ihjäl mig. Så nu finns det bara en sak jag hoppas på, och det är att jag får ha samma cykel hela sommaren. Har haft otur med cyklar varje år jag bott på det stället jag hyr på.

Första året blev min bästa och alldelse nya cykel stulen. Då köpte jag en jättefin rosa begagnad cykel på loppis, den fick punktering och när pappa skulle byta däck visde det sig att den var en rullande dödsmaskin. Så jag fick ha mammas cykel, som höll resten av den sommaren. Sommaren efter så hade jag mammas, men även den fick punktering och när vi skulle byta innerslang så fanns inte den storleken jag sökte. Det slutade med att jag gick till jobbet halva sommaren, tills jag hittade en begagnad mini cykel. Luften har läckt lite nu under vintern, men jag får cykla massor nu i vår när jag åker tillbaka till Kalmar, så jag vet att den håller hela sommaren.

//Sannie

1 kommentar:

Viggo sa...

Lustens Lagar, rock and roll!