8 apr. 2010

April...

Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev. Tiden flyger i väg, och jag har hunnit med en hel del. Är fortfarande hemma hos Viggo, och i morgon är det en vecka tills jag åker till Sthlm.

Nå vad har hänt under tiden jag inte skrivit? Jag har såklart firat påsk med Viggo och hennes familj/släkt. Vilket har varit trevligt, och det har blivit mycket påskmat och påskgodis. I söndags fick jag veta att jag fått lärarposten i TKH, och har varit allmänt hyper inför det. Men nu har chocken lagt sig, och det är bara roligt att ha honom.

I går träffade jag Liz från SH, för första gången. Det var lite blygt i början, men hon var så söt, och det var såklart roligt att sitta och snacka SH med henne och Viggo. Det var även roligt att spela spel, vi spelade lite olika kortspel och så ett Harry Potter spel där Liz vann, Viggo kom tvåa och jag som faktiskt läser första boken (Spelet är baserat på första boken) kom på sista plats.

Pratade även i telefon med familjen i går, det var mysigt och det var faktiskt inte sommarjobb Pappa fått på Swebus, utan en timanställning. Såklart saknar jag familjen, och det var faktiskt lite jobbigt att prata med Elvis eftersom mamma berättade att han viftade på svansen och sedan började leta efter mig.

I morgon ska jag och Viggo åka till Uppsala, och det ska bli ganska roligt att få se den staden. Fast vi får se hur mycket jag egentligen ser av staden, det får morgondagen utvisa.

//Sannie

1 kommentar:

Viggo sa...

Grattis till posten (i efterskott här) och visst hade vi det kul ^^