9 mars 2010

Skriver bakgrundHar skrivit en stor mindmap, till min kommande bakgrund. Sen om ni får läsa bakgrunden får vi se. Det är ju till lärarposten i TKH (Trollkonsthistoria), och det är ju fyra andra duktiga bakgrundsförfattare som skriver till detta också.

Det är knepigare att skriva en BG till en vuxen, för istället för 11 år så har man ännu fler år att sammanfatta i en text. I mitt fall är det 40 år, och jag har inte riktigt kommit överens med mig själv hur jag ska bygga ihop texten för att sammanfatta allt som behövs. Jag har i alla fall fått fler idéer, nu när jag skrivit en mindmap. Nu ska jag bara välja ut några händelser, och köra "varför metoden" som går ut på att man ska ställa sig frågan varför till alla händelser/reaktioner osv.

Tur har jag ju två veckor på mig att skriva, men det är ändå jobbigt eftersom jag är extremt nervös. Jag blev faktiskt mer nervös när jag fick veta vilka sökt, och jag får hoppas att pressen gör min bakgrund bättre. Sökte ju TKH vikarie förra gången, men nu när jag ska skriva igen så insåg jag vilka stora brister min förra BG hade. Då var jag så nervös att jag inte lät någon läsa den, men den här gången så ska i alla fall Viggo få läsa innan. Så denna gången borde jag ha en chans i alla fall!

//Sannie

1 kommentar:

Kokos sa...

Äsch, du är superduktig :D
Go Kit!