21 apr. 2010

En helt ovanlig SvenssonFick åka från Maddie tidigt idag, inget jag riktigt planerat, men eftersom jag ställde till det så var jag tvungen att åka hem och ta hand om Elvis.
Idag har det varit väldigt mycket TKH, och det känns som jag tar min post mer seriöst när jag sitter ensam. Nu har jag igång två lektioner i forumet, och gjort fyra stycken på mIRC. Dessutom är jag sugen på att ge fler, det är verkligen roligt och jag lär känna Henry mer och mer. Tyvärr är jag ganska seg när jag skriver, så jag vet inte om jag är världens roligaste att ha lektion med. Jag kontrollskriver alltid i ett dokument, eftersom jag inte är den bästa på stavning och absolut inte den bästa att skriva ett inlägg i ett svep. Men jag jobbar på det och det är grymt roligt att spela!

Vad har jag gjort annars idag? Seriöst jag kommer knappt ihåg, snackat lite kompisar på nätet typ. Annars har det varit synd att Viggo inte loggat in på skype, ville ju gärna säga grattis till henne nu när hon fått upp Romeo Heart till tvåan. Dessutom försöker jag tvinga på henne några TKH lektioner eller något. Nu kom jag på en sak om men själv, jag använder gärna ordet Dessutom och så slutar jag gärna en mening med "eller något"... Jag får väl försöka ändra på det. Variation is the shit ju.

I morgon ska jag till AF eftersom jag försov mig i Tisdags, så början av dagen är planerad. Nu ska jag bara läsa blogginlägg och kolla bussen, sen ska jag försöka sova!

//Sannie

1 kommentar:

Viggo sa...

Hihi, sorry att jag inte loggade in. Men jag är inloggad nu, vart faen är du? ;P