24 apr. 2009

Ica Torsås, dag 5

Äntligen helg, är det enda en trött Sanna kan säga. Det är nästan tur att min bärbara dator inte fungerar just nu, för då hade jag suttit i sängen och hade jag suttit i sängen hade jag sommnat. I morgon ska jag sova, sola och grilla. Mmmm, mysigt.

Idag har jag ca 35 små sår på min händer, ett plåster på tummen då mitt nagelband är mer än förstört. Tur hände inga olyckor, nej det var en relativt smärtfri dag, inte ens speciellt tunga saker att lyfta. Idag var även första gången de ropade på mig i högtalaren, kändes skumt att höra "Kan Sanna" komma till kassan. Dock skulle jag bara lämna tillbaka en ost, men jag fick ju lite bevis på att jag existerar. Sedan så fick jag veta att jag ska få testa kassan på Tisdag nästa vecka, det blir något att se framemot. Annars så blir det förmodligen bara 4 dagar nästa vecka eftersom som Fredagen är en röd dag, och så får jag förhoppningsvis åka till Sthlm.

Aja, är snart Ica-proffs, är så van att vara social i affären att jag t.o.m är social ute bland folk på gatan. Säger utan att tveka långa meningar, och folk svarar vilket är roligt.

Nu får det räcka för idag...

Ps. Singoalla - Laktris är god, hade kunnat smaka mer laktris, då hade den varit ännu godare!

//Sanna

1 kommentar:

Veronica sa...

Jag har hört att singoalla lakrits inte alls är så god. Så jag har faktiskt inte vågat smaka xD