20 maj 2011

Sover inte...

Egentligen hade jag nog varit i Mönsterås just nu, men som fattig student så får man ibland tillbringa helgen ensam. 19:e var i alla fall en väldigt bra dag. Fick Arctic Monkeys nya skiva av bästigaste Pocksie, den har läckt ut lite tidigare, typ en månad. Vilken tur man kan ha! Spelat i några mycket trevliga spel på SH också, dessutom hjälpte Caileh mig så jag fick skriva 100000 inlägget i forum1, känns ju awesome det också!

Sen så har natten bara fortsatt, tog en nostalgitripp genom facebook och såg till att ladda ner Jamie Ts underbara version av If I were a boy. Tillslut hamnade jag så långt bak i tiden jag kunde 20 September och när min första vän var Maddie.

Enligt en gubbe ska jorden gå under kring 18.00-tiden den 21:a, lite tråkigt om det är sant, speciellt eftersom jag sitter ensam i Linköping! Fast är det sant så ska alla till himlen, så då ses vi på Lördag!

1 kommentar:

maddie sa...

Åh Sannie <3 I så fall ses vi i himlen och då kommer vi vara på samma ställe i all evighet! Då kommer inte jobb eller pengar spela någon roll ;)

Saknar dig Sannie bananie!
XOXOXOXOXOXO
Maddie