1 nov. 2010

En lång dag...

Steg upp 05.30 och 06.14 gick tåget från Blomstermåla, alltid lika tråkigt att behöva åka ifrån Robert. Extra jobbigt nu när jag bott där i 12 dagar. Men iväg kom jag och sov hela resan, vaknade i Linköping och tåget var försenat så det blev pressat att åka till Ryd och lämna packningen. Men jag hann och kom 15 min innan kursintroduktionen började. Kursintro var ganska tråkigt, inte något nytt precis även om kursen i sig verkar spännande. Bättre blev det när det var dags för föreläsning, det var helt klart den roligaste jag varit på och det var längesen jag skrattade så mycket gällande skolrelaterat.

Var tillbaka i Ryd vid 15.30 och suckade när jag kom in genom dörren, det var ett tag sen det städades ordentligt. Tänkte skjuta upp det till Onsdagen först eftersom jag är ledig då, men sen blev det mer. Va fan, lika bra att göra det nu. Vid 18.00 var jag färdig och skillnaden var STOR och det känns så jävla skönt!

Imorgon väntar föreläsning och är jag lika duktig som idag kanske jag har ork att fixa matlådor för resten av veckan. Annars måste jag verkligen tvätta i morgon. Yeah, livet i Ryd fortsätter efter en mindre paus.

//Sannie

Inga kommentarer: