21 jan. 2011

Okej ett tag sedan jag skrev...

Eller okej, jag skriver inte så jättemycket, jag postar mest bara bilder genom mobilen eftersom det är typ det roligaste jag gör om dagarna.

Har i alla fall blivit väldigt aktiv på SH, det kommer och går lite hur man känner sig. Den delen är nog det enda som riktigt fungerar just nu. Fast det är väldigt skönt att ha något fungerande så man kan släppa tanken på allt som inte fungerar.

Henry Garside är kär, klagar på ointresserade elever och fortsätter vara nördig med trollkonsthistoria.

Benjamin Fraser spelas aktivt igen då Edmund Amend äntligen tagit sig upp till andra året. Jag spelar alltså fortfarande på att Benji är ihop med Alice fastän jag redan spelat spelet där de gjorde slut. Awesome. Fast det bästa är att Benji och Edmund är tillsammans igen, vilket de ska vara för alltid. Viggo och jag gjorde bästa beslutet när vi bestämde att de skulle dö samtidigt när de är sådär riktigt gamla och nöjda med livet.

Dexter Hewer har börjat mobba Fergus Berrey även om mitt hjärta brister varje gång han måste vara elak mot honom. Jag hoppas tiden går snabbt, ge mig Dexters fjärde år nu. Annars har Dexter stora framsteg i cool-världen, han har massor med flickvänner och han har t.o.m kysst en tjej.

Wilma Berrey har massor av lektioner och mår allmänt dåligt. Hennes kropp har förändrats och dessutom har en idiotisk kille börjat mobba hennes redan sköra lillebror som lider av anorexi. Vilken tur att hon har Rhea Horsfall i alla fall.

Eilish Caxton har äntligen gjort sin totalt misslyckade KVF-D och behöver bara två ört för att gå upp till andra året. Hon har gjort första året som jag planerade, gråtandes och utan några vänner. Nu är det inte långt kvar tills hon ska börja hata magi och återvända till mugglarvärlden för att bli nunna.

Cosmin Constantin befinner sig på Durmstrang och väntar på att få sitt liv förstört.


Sedan har jag en hel drös karaktärer som bara ligger och väntar, en ev Gryff eller Huffelev och min första Slyth. I magivärlden väntar Alex och kanske en barnmorska om jag bara pratar med SL om saken.

//Sannie

1 kommentar:

Viggo sa...

Edmund är tillbaka, yes, och han och Benji ska dö tillsammans när de är 175 år gamla ;) Fergus är också aktiv nu och jag diggar vårat sms-spel igår natt sjukt mkt ;)