3 jan. 2011

Nytt år och nya tag... Om det bara blev så.

Jag tror det varit fullrulle hos Viggo och kanske endel segande som gjort att jag inte uppdaterat bloggen. Gott nytt år föresten.
Vad har hänt? Viggo fick in Fergus på SH och vi har kört det lajv. Favorit för mig är att spela Jemima och Lee, oja två karaktärer som inte finns än och här snackar vi den mest underbara mor och dotter relationen. Vi har även läst igenom Edmund och Benji-spel, som är underbart söta och eftersom Edmund nu har gått upp så väntar många spel.

Ny år var härligt det också, god mat, god dricka och väldigt trevligt sällskap. Faktiskt stolt över att jag håller vad jag lovat ett år tidigare och jag ångrar mig inte en sekund.

Idag var det då hemfärd, vilket inte började så positivt med endast två timmar sömn. Lyckades inte heller sova på tåget, som ganska snart meddelades vara 20 min sent. Värre blev det när jag blev aktunödig och i ångest var tvungen att kliva av i Norrköping eftersom den enda öppna toan på tåget höll på svämmas över med kiss. Tur ersatte en annan buss ett tåg till Linköping och jag hann verkligen precis med och dessutom så åkte jag gratis. Allt detta krångel ledde till att jag missade första dagen i skolan, det sämsta tänkbara scenariot och sämsta starten ever efter jullovet. Visserligen finns det en positiv sak kvar som gör att veckan är härlig på sitt sätt, kommer förmodligen kunna åka tidigt till Robert på Onsdag och vara där resten av veckan. Mys säger jag bara.

Annars? Det är väldigt konstigt att sitta knäpptyst inne på rummet när man haft folk omkring sig senaste veckorna. Oja, redan börjat prata med mig själv.

//Sannie

1 kommentar:

Viggo sa...

Tack för ett underbart besök gumman :) Hade jätteroligt, inte bara på nyår ;) *gosar*