18 okt. 2010

Spännande helg...

Helgen var väldigt speciell och spännande även om den kunde varit annorlunda på vissa punkter. I Torsdags var det ovve-invigning och intervall och tja, drack mycket mer än jag borde och egentligen borde jag inte druckit det där fulvinet de bjöd på. Men jag gjorde det och stackars Viggo fick umgås med en väldigt bakis Sannie större delen av Fredagen.

Kvällen var ganska speciell den med, jag fick ta itu med problem gällande min inneboende. Jag har förklarat vissa saker för henne flera gånger, gett henne mycket tid, men Fredags så rann bägaren över för min del. Jag har varit en schysst värd som tagit in henne på ett rum på endast 20 kvadrat, hon har varit respeklös mot mig ett flertal gånger. Hon har helt enkelt inte tagit ansvar och två veckor innan Viggo skulle komma hit berättade jag att hon skulle behöva vara någon annastans denne helgen. Hon sköt upp på det och tog aldrig tag i det, varav på Fredagen hon gjorde en stor scen utav det på facebook att hon skulle sova på stationen osv. Såklart började hon och hennes vänner skriva skit om mig, väldigt otacksamt när hon fortfarande bodde här och förväntades bo några dagar till. Jag tål inte skitsnack och verkligen inte skitsnack på facebook i ett försök att få uppmärksamhet, några som kände till hur det sett ut senaste tiden ställde upp för mig, vilket jag är otroligt tacksam över. Personligen höll jag mig utanför det då jag inte pallar sådant och inte vill vara delaktig något drama. Det är knappt jag vill skriva det i bloggen, men jag är ganska säker på att det bara är nära vänner som läser och tja, behöver få ur mig skiten.

Ringde i alla fall upp henne och tja, jag var arg, men jag sa helt enkelt att jag inte kunde bo tillsammans med någon som beter sig på det sättet mot mig då jag fått en hel del av min vardag tackvare henne. I Söndags var hon och hämtade sina saker, så nu hoppas jag allt blir frid och fröjd och jag hoppas jag slipper liknande situationer. Har i alla fall lärt mig något av detta.

Annars har helgen varit bra som sagt. Viggo är en underbar vän och vi har haft roligt och rollspelat och äntligen fått ner lite av våra planer på papper. Dessutom var Lördagen väldigt SHig då vi var på mini-shirl hos Leffe för att fira att hon fyllt 10 000 dagar och Gaya för att hon blivit 9000 dagar. Vi spelade roliga spel, varav ett hette psykologen där vi fick lära oss mycket om varandra. Leffe och Gaya hade även bakat en jättehäftig tårta som dessutom smakade väldigt gott! Vi stannade där tills 07.00 på Söndagen, så trött var man, men värt var det.

På Söndagen så hände det jag nämnde här ovan, men min nacke flippade totalt då jag sträckte den så det kändes som någon stack knivar mellan skulderbladen på mig. Aldrig varit med om att något gjort så ont, så jag var ganska blödig, men Viggo ställde upp för mig och hjälpte till att städa korridoren då det var min vecka att göra detta. Hon hjälpte även till att baka en kaka jag skulle bjuda på senare på kvällen. Viggo fick tyvärr inte smaka, men det fick förstås inte jag göra heller. Jag såg till att få kakan klar, sedan pallade inte min nacke mer så jag var tvungen att ligga ner inne på rummet. Då passade jag på att prata med pojken min, vilket var mysigt och jag längtar tills på Torsdag då jag ska hem till honom och sen blir det att bo hos honom lite mer än en vecka under tiden jag skriver min hemtenta.

Vaknat flera gånger i natt pga min nacke och när jag vaknade vid 9.00 idag var jag dunderförskyld så tja, inte min lyckodag om man säger så. Lyckades ta mig till apoteket och inhandlade värktabletter och bisolvon då jag typ är täppt i halsen. Såg hemsk ut och lät förjävlig och apotekaren hoppades att jag skulle krya på mig.

Blir nog inget städande idag, ska bara slappa och hoppas jag mår bättre i morgon då det är skola och äntligen dags att kolla upp mina knän.

Aja, känns som ett rörigt inlägg, men wtf.

//Sannie

1 kommentar:

Viggo sa...

Jag älskar dig med gumman, tack för att jag fick bo hos dig. Jag är glad att du är "fri" nu men det är synd att du inte mår bättre :( *gosar sötkatten*