26 apr. 2011

Lite nervös

Ska upp om mindre än 4 timmar, och det säger sig ju själv att jag borde sova vid det här laget. Jag är nog lite för nervös för att göra det riktigt än. Idag (får jag väl skriva) börjar min andra praktikomgång, vilket förhoppningsvis kommer bli toppen! Egentligen hade jag önskat att få vara med samma handledare och klass, men så blev det inte. Det som är bra är att det variera, ny klass, ny lärare. Vet ingenting, inte ens vilken årskurs det är jag ska vara i, så det ska bli väldigt spännande i morgon. Det som är lite synd är att jag verkligen såg framemot att komma tillbaka, se hur klassen utvecklats och även få en uppföljning av förra praktiken där samma handledare kan bedömma om jag gjort framsteg. Men, men, det blir nog bra!

Har haft en toppenhelg! Ingen har nog missat att solen och sommaren är här, och det under tiden folk har haft ledigt! Umgås med Robert, åka hem till familjen och umgås med dem, äta god mat och dricka kall öl när man sitter och solar på balkongen. För mig känns livet alltid väldigt lätt under dessa stunder och man borde helt klart vara duktigare på att ta vara på dem.

Även om helgen tog slut ikväll så har jag fortsatt vara på bra humör! Maddie skickade gamla bilder på min pojkvän och jag har pratat med Viggo i telefon, härligt med vänner helt enkelt.

Aja, nu ska jag försöka snarka!

//Sannie

Inga kommentarer: